KOSGEB KOBİGEL DESTEKLERİ ALTO’DA ANLATILACAK

26.03.2019

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), KOSGEB işbirliği ile KOBİ Gelişim Destek Programı "KOBİGEL" kapsamında Aliağalı iş insanlarına yönelik İmalat Sanayinde Dijitalleşme Destekleri tanıtım toplantısı gerçekleştirecek.

KOSGEB, geçtiğimiz günlerde KOBİGEL ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin; ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla KOBİ'lere yönelik 1 milyon TL değerinde destek projesi başlatmıştı.

Aliağa Ticaret Odası, proje kapsamında detaylı tanıtımların ve başvuru süreçlerinin Aliağalı iş insanlarına aktarılması amacıyla başvuru yapılabilecek Proje Teklif Çağrıları ile ilgili detaylı bilgilerin KOSGEB İzmir Kuzey Merkezi Müdürlüğü Uzmanları tarafından anlatılacağı  “2019 yılı Kobi Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenliyor.

Toplantı, 28 Mart 2019 Perşembe günü, saat 14.30’da Aliağa Ticaret Odası M.Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleşecek.

Toplantıya kayıt için TIKLAYINIZ