21.03.2019

Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, Aliağa Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komiteleri Üyelerine hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı.

Toplantıda, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Uğur Akyıldız, Meclis Başkan Vekili Şenol Dönmez, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şaban Atalan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Abbas Gidici, Dr. Y. Kemal Aygün ve Koray Örnek ile Meclis ve Meslek Komitesi Üyeleri hazır bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı olan Özcan Durmaz, gerçekleştirmek istedikleri projeleri ve Aliağa ile ilgili düşüncelerini Aliağa Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komitesi Üyelerine anlattı.

Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu’nda yaklaşık 2 saat süren toplantıda Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, proje sunumunun ardından Meclis ve Meslek Komitesi Üyelerinden gelen soruları da yanıtladı. Toplantı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

• MİLLET İTTİFAKI ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZCAN DURMAZ ALİAĞA TİCARET ODASI MECLİS VE MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİNE PROJELERİNİ ANLATTI