AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ NECİP NASIR’DAN ALTO’YA ZİYARET

12.03.2019

Ak Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili Necip Nasır, Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Aliağa Ticaret Odasını ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası’nın toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Meclis Başkan Vekili Yüksel Tezcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici ve Dr. Y. Kemal Aygün ev sahipliği yaptı.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Aliağa bölgesinin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılık fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Ak Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili Necip Nasır’a Aliağa İstişare ve Çözüm Platformu’nda belirlenen “Aliağa’nın Sorunları ve Çözüm Önerileri” ile ilgili dosya sunarak söz konusu sorunlarla ilgili desteklerini beklediklerini belirtti.

Ak Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili Necip Nasır, Aliağa Bölgesi’ndeki sorunların takipçisi olacağını ve sorunların çözümü noktasında destek vereceklerini söyledi.

• AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ NECİP NASIR’DAN ALTO’YA ZİYARET