ALTO ÜYELERİ OLIVTECH ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI FUARI’NDA

ALTO ÜYELERİ OLIVTECH ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI FUARI’NDA
07.03.2019
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), gıda sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ile birlikte Türkiye´nin en önemli fuarlarından FUARİZMİR´de gerçekleşen, Olivtech – 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.

Binlerce ziyaretçinin olduğu Olivtech – 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı’nda, zeytin, zeytinyağı ve süt ürünlerinden, en yeni makine teknolojileri uygulamalarına kadar bütün süreçler detayları ile sergilenirken ALTO üyeleri de gıda sektöründeki en yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldu.

9. Olivtech fuarında; ikisi yabancı, 112’si ise Türkiye’nin çeşitli yerlerinden katılımcılar yerini aldı. Fuar boyunca İzmir başta olmak üzere Çanakkale, Hatay, Balıkesir, Aydın, Mersin, Muğla, İstanbul ve Manisa’dan gelecek katılımcılar, sektör profesyonelleri ile buluşacak. Fuar içinde oluşturulan Hosted Buyer (Alım Heyeti Programı) alanında dünyanın çeşitli noktalarından satın almacılar, katılımcı firmalarla görüşmeler gerçekleştirecek.

 

  • ALTO ÜYELERİ OLIVTECH ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI FUARI’NDA
  • ALTO ÜYELERİ OLIVTECH ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI FUARI’NDA