Operatörler Sertifikalarını Aldı

24.04.2006

İzmir’in Sanayi ve Ticaret kenti Aliağa’da, Sanayi kuruluşlarının son yıllarda artan iş makinesi operatörü ihtiyaçları göz önüne alınarak Aliağa Ticaret Odası ve Makine Mühendisleri Odası işbirliğiyle yapılan İş Makinesi Operatörlük Kursları’nda başarılı olanlara sertifikaları dağıtıldı.

Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonunda düzenlenen törende, Aliağa’da Sanayi kuruluşlarının ihtiyacı olan forklift, looder, greyder, dozer, vinç, silindir ve benzeri iş makinelerinin sürücülerine yönelik 4 günlük yetkilendirme kursunun ardından başarılı olan kursiyerlere sertifikaları, Makine Mühendisleri Odası Aliağa İlçe Temsilcisi Tugay Yıldırım tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan Makine Mühendisleri Odası Aliağa Temsilcisi Tugay Yıldırım “Bu kursu büyük bir özveriyle Aliağa’da düzenledik. Eğitim, iş makineleri konusunda uzman Ahmet Özgen Öngel tarafından verilen kursiyerler, belli bir eğitime tabi tutularak sertifikalarını almaya hak kazandılar. Aliağa’da bu tür kursların yapılabilmesi için her an zemin hazır. Şu an izmirde düzenlenen Doğalgaz kursları var. Odamız isterse ve Milli Eğitimden ile İzmir Gaz’dan gerekli izinler alınırsa, Aliağa’da gelecekte doğal gaz kursları da düzenleyebiliriz. Ben bunu Oda toplantılarında sürekli gündeme getiriyorum. Ben Makine Mühendisleri Aliağa Temsilcisi olarak bu konuda her türlü özveriye hazırım.” dedi.

M.M.O Aliağa Temsilcisi Tugay Yıldırım forklift, looder, greyder, dozer, vinç, silindir ve benzeri iş makinelerinin eğitimi için, yeni dönem kurs kayıtlarının da başladığını belirterek, kayıt yaptırmak isteyen operatörlerin gerekli evrakları hazırlayarak Makine Mühendisleri Odası Aliağa Temsilciliği’ne başvurabileceklerini söyledi.