ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN İMEAK DENİZ TİCARET ODASI ALİAĞA ŞUBESİ’NE ZİYARET

10.01.2019

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilirken, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Başkanvekili Hamdi Erdem, Meclis Başkanvekili Yüksel Tezcan, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Y. Kemal Aygün, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şaban Atalan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım, Meclis Başkan Yardımcısı Tarkan Avcı ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Arif Saral hazır bulundu.

Görüşmede, Aliağa’nın bölgesel ve firmasal sorunlarının belirlenmesi ve çözüm üretilmesi noktasında birlikte hareket edileceği belirtildi.