ALTO BAŞKANI ERTÜRK’TEN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

ALTO BAŞKANI ERTÜRK’TEN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
28.10.2018
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk mesajında, imkânsız gibi görünen çetin bir mücadelenin ardından kazanılan ve millete armağan edilen en büyük hediyelerden biri olan Cumhuriyet'in ilan edilişinin 95. yıl dönümünü milletçe gurur ve coşku içinde kutlandığını belirtti.

Büyük Türk milletinin şanlı tarihindeki en parlak başarılardan biri olan Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yılını kutlamanın sevinci içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Ertürk;

"95 yıl önce yaşananlar, bizlere bugünümüzü armağan edenlerin zaferiydi. Büyük mücadelelerle kazanılan Cumhuriyet bize atalarımızdan kalan en güzel mirastır. Değeri her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır. Çok büyük mücadelelerle elde edilen kazanımlar, ancak aynı kararlılıkla ve sahiplenme ile korunur ve yaşatılabilir mahiyettedir. Bu görev bize miras kaldığı gibi, bizden de sonraki nesillere de miras kalacaktır. Türk milleti sahip olduğu manevi değerlere şartlar ne olursa olsun sahip çıkan bir millettir. Aziz hatıralarını hep yaşatacağımız aziz şehitlerimizin acılarını, kahraman gazilerimizin fedakârlıklarını daima yüreğimizde hissediyoruz." dedi.

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Yarınların daha güçlü, daha huzurlu Türkiye'sini elbirliğiyle inşa edebilmek için bizlere düşen en önemli görevin; geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmaya devam etmek olduğunu ifade ederek, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 95. Yıl dönümünde ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin, Aliağa iş dünyasının ve Aliağalı hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutlarım."