ALİAĞA TİCARET ODASI’NDA ‘KİRA YASASI HUKUKU’ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENECEK

24.10.2018

Aliağa Ticaret Odası, günümüzde iş yeri ve konut kiralanmasında büyük önem kazanan ‘Kira Yasası Hukuku’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

ALTO M. Ender Özer Seminer Salonu’nda 25 Ekim Perşembe günü saat 14.00’da düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, mesken ve işyeri kiraları, kira artış oranları, tahliye sebepleri, kira sözleşmeleri unsurları ve dikkat edilmesi gereken hususlar, kira bedeli, kiranın vergisel boyutu konularında detaylı bilgiler verilerek katılımcıların soruları cevaplanacak.

Bilgilendirme toplantısı genel katılıma açık ve ücretsiz olup, katılmak isteyen ilgililerin 6164151 dh.5 nolu telefondan ya da egitim@alto.org.tr adresine ad-soyad-firma adı belirterek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.