İMEAK DENİZ TİCARET ODASI ALİAĞA ŞUBESİ’NDEN ALTO’YA ZİYARET

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI ALİAĞA ŞUBESİ’NDEN ALTO’YA ZİYARET
25.09.2018
  •  A 

Geçtiğimiz günlerde seçime giderek kurulan İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu, Aliağa Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine değinilirken, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkanvekili Hamdi Erdem, Meclis Başkanvekili Yüksel Tezcan, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Y. Kemal Aygün, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Meclis Başkanı İsmail Önal ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Görüşmede, Aliağa’nın bölgesel ve firmasal sorunlarının belirlenmesi ve çözüm üretilmesi noktasında birlikte hareket edileceği belirtildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nin denizcilik camiasına ve bölgeye hayırlı olmasını dileyerek, tebrik ve başarı dileklerini iletti.