MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ TAMER OSMANAĞAOĞLU’NDAN ALTO BAŞKANI ÖMER ERTÜRK’E ZİYARET

24.09.2018

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk'ü, makamında ziyaret ederek bölgenin ekonomik –ticari sorunları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanvekili Hamdi Erdem, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt ve MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile partililer hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen görüşmede Aliağa’nın ülke ekonomisindeki kilit rolünün önemi ve bölge geneli hakkında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca bölgede gerçekleştirilen ‘İstişare ve Çözüm Platformu’ toplantılarının sonuç bildirileri MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’na rapor olarak iletilecek.