ALTO SANAYİCİLERE OLAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ALTO SANAYİCİLERE OLAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
28.06.2018
  •  A 

Aliağa’da kurumlar arası birlikteliğin sağlanması ve bir platform oluşturmak amacıyla ilçedeki çeşitli kurum, kuruluş ve firmalara ziyaretler gerçekleştiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimi, üyesi olan firmalara ziyaretler düzenlemeye devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri ilçede faaliyet gösteren firmalara gerçekleştirdikleri ziyaretlerde bölgesel sorun ve beklentiler noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret programı kapsamında Star Rafineri, Ege Gübre limanı, Lukoil ve Ceynak firmalarının yetkilileriyle görüşüldü.

Ziyaretlerde, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şaban Atalan, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Y. Kemal Aygün ve Koray Örnek de hazır bulundu.

Kurumlar arası diyalogun gelişmesinin önemine vurgu yapılan ziyaretlerde Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa’nın hızla geliştiğini ve bu gelişmeye ayak uydurabilmek için gelişime giden yoldaki sorunların, çözümlerin kurumlar arası birliktelik içerisinde iyi irdelenmesi ve çözümler üretilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Ömer Ertürk şehrin planlanması aşamasında kurumların kalıcı ve çözüm odaklı diyaloglarla hareket etmesinin de altını çizdi.

ALTO olarak şeffaf yönetim politikası ile hem ekonomik hem de sosyal anlamda gücümüz yettiğince Aliağa için, Aliağa’nın geleceği için çalışmalar gerçekleştirmeye gayret ettiklerini ifade eden Ertürk, “Bu çalışmalardan birisi de kurum ziyaretleri ve biz kurum ziyaretlerinin kentteki birlikteliğin sağlanması adına oldukça önemli olduğunu inancındayız. Kendimizi iyi aktarabilirsek birlikte hareketle bazı planlamalar yapabilir, projeler geliştirebiliriz diye düşünüyoruz” dedi.

Ege Gübre Limanı Ziyareti

Ege_Gbre_Liman-Ziyaret

Lukoil Ziyaret

Lukoil-Ziyaret

Ceynak Ziyareti

Ceynak-Ziyaret