BAŞKAN ERTÜRK 24 HAZİRAN SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN ERTÜRK 24 HAZİRAN SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ
25.06.2018
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerini değerlendirdi.

24 Haziran seçimlerinde halk iradesinin yüksek oranda katılımla sandığa yansıdığını ifade eden ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Seçim süreci geride kaldı; Artık tüm gücümüzle enerjimizi üretime, ihracata, istihdama ve ülkemize katkı koymaya harcamalıyız” dedi.

'Yapısal Reformlar Hızla Hayata Geçirilmeli'

Ertürk değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi: Türkiye için çok önemli bir seçim dönemini daha geride bıraktık. 24 Haziran seçim sonucunda seçilen yasama ve yürütme organlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Büyük bir katılımla gerçekleştirilen seçimlerde milletimiz, iradesini demokratik bir olgunlukla sandıkta göstermiştir. Bundan sonra yatırım ve üretim ortamını iyileştirecek yapısal reformların yapılması ve özellikle mesleki eğitim reformunun hızla gerçekleştirilmesi için çaba göstermeliyiz.”

İzmir’den seçilen tüm milletvekillerine de yeni görevlerinde başarılar dilediğini belirten Ertürk, “Oda olarak tüm milletvekillerimizle birlikte bölge sorunlarının çözümü noktasında yoğun bir birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımız konusunda umutluyuz” diye konuştu.