CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI BEDRİ SERTER’DEN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET

12.06.2018

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter , Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Aliağa Ticaret Odasını ziyaret etti.

Bedri Serter ile CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve ilçe yönetimi, Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Y. Kemal Aygün ile Koray Örnek tarafından karşılandı.

Ziyarette Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka ve yönetim kurulu üyeleri bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.