ALTO’DA İLERİ DÜZEY EXCEL EĞİTİMİ TAMAMLANDI

ALTO’DA İLERİ DÜZEY EXCEL EĞİTİMİ TAMAMLANDI
04.05.2018
  •  A 

Günümüzde şirketlerin en çok ihtiyaç duyduğu veri analizi ve raporlama konularında en etkin uygulama olan “İleri Düzey Uygulamalı Microsoft Excel Eğitimi” ALTO’da başarıyla tamamlandı.

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası bünyesinde düzenlenen ve 2 gün süren İleri Düzey Excel eğitimi yoğun ilgi gördü.

Katılımcılara, Excel’in kullanımda hız kazandıran kısayollar, püf noktalar, listeler üzerinde çalışmak, koşullu biçimlendirmeler gibi konuları ile çözücü ve özet tablo oluşturma gibi gelişmiş Excel konuları anlatıldı.

‘İş hayatında farklılaştırma sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz’

Üyelerinin ve firma çalışanlarının talepleri doğrultusunda, onların ihtiyaçlarını giderecek eğitim programlarını açmaya devam edeceklerini belirten ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Günümüz iş dünyasında Excel, yoğun bir şekilde kullanılan bir araç haline geldi. Excel’in etkin bir şekilde kullanılması, kurumlarda personel verimliliğinin önemli ölçüde artmasına yardımcı oluyor. Bununla birlikte işe alımlarda bu programların kullanılıyor olması iş arayan vatandaşlarımıza avantaj sağlıyor. Söz konusu eğitim ile katılımcılarımız veri analizi yapmayı ve senaryolarla birlikte geleceğe yönelik projeksiyonlar oluşturmayı örnek uygulamalarla gerçekleştirdiler. Bu düşünceden hareketle, gerek üyemiz olan kurumlarda verimliliğin artması, gerekse de gençlere nitelik kazandırarak iş bulma şanslarını arttırmak için Odamız; vatandaşlarımıza iş hayatında farklılaştırma sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam edecek. Kendini geliştirmek isteyen ve geleceğine yatırım yapmak isteyen tüm üyelerimizi ve Aliağalı hemşerilerimizi, son derece önem verdiğimiz seminer ve eğitim programlarımıza mutlaka katılım göstermeye davet ediyorum” dedi.

mer_ERTRK