ALTO MAKEDON HEYETİ AĞIRLADI

20.04.2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Aliağa’ya gelen Makedonya'nın Radoviş heyeti Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri de hazır bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Makedonya Radoviş’ten gelen misafir heyet, Makedonya ekonomisi, dinamikleri ve Radoviş hakkında bilgiler verirken Makedonya için Türkiye'nin çok önemli olduğunu, Türkiye'nin güçlü ve başarılı olduğunda Makedonya'nın da güçleneceğini ve başarılı olacağını dile getirdiler.

Ziyaretin sonrasında Makedon heyete Aliağa’nın petrol ve petrokimya endüstrisi, enerji üretimi ve ulusal enerji kapasitesi, demir çelik sektöründeki öncülüğü, organize sanayi bölgesi, LNG tesisleri, gemi söküm, liman ve lojistik yatırımları hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

Ziyaret toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.