ALTO MESLEK KOMİTELERİ BAŞKANLARINI SEÇTİ

19.04.2018

Aliağa Ticaret Odası seçimleri sonucunda oluşan Meslek Komiteleri ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda komitelerin başkan ve başkan yardımcıları seçildi.

11 Nisan 2018 tarihinde yapılan Aliağa Ticaret Odası Organ Seçimleri sonrası 14 meslek grubunu temsilen seçilen meslek komitesi üyeleri meslek komite başkanları ile başkan yardımcılarını seçti.

Yapılan seçimlerde;

1.    Meslek Komitesi Başkanı Ali Serçe, Başkan Yardımcısı ise Hakan Bilgiç oldu.

2.    Meslek Komitesi Başkanı Hamza Gezer, Başkan Yardımcısı ise Ahmet Yavaşer oldu.

3.    Meslek Komitesi Başkanı Caner Özdoğan, Başkan Yardımcısı ise İlhan Coşkuner oldu.

4.    Meslek Komitesi Başkanı Seyfi Metin, Başkan Yardımcısı ise Suat Karatekin oldu.

5.    Meslek Komitesi Başkanı Bilal Bulut, Başkan Yardımcısı ise Saadet Bodur oldu.

6.    Meslek Komitesi Başkanı Sibel Akbay, Başkan Yardımcısı ise Işıl Şahin oldu.

7.    Meslek Komitesi Başkanı Mehmet İhsan Uğur, Başkan Yardımcısı ise Muzaffer Köktenmert oldu.

8.    Meslek Komitesi Başkanı Tayfun Turcan, Başkan Yardımcısı ise Yılmaz Karaman oldu.

9.    Meslek Komitesi Başkanı Serhat Bolataslan, Başkan Yardımcısı ise Neslihan Pekmez oldu.

10. Meslek Komitesi Başkanı Engin Akarsu, Başkan Yardımcısı ise Erkan Danişman oldu.

11. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Uslu, Başkan Yardımcısı ise Burak Öztabak oldu.

12. Meslek Komitesi Başkanı Abbas Gidici, Başkan Yardımcısı ise İbrahim Okan Bişmiş oldu.

13. Meslek Komitesi Başkanı Orhan Ulaşzade, Başkan Yardımcısı ise Koray Örnek oldu.

14. Meslek Komitesi Başkanı Tarkan Avcı, Başkan Yardımcısı ise Himmet Önder oldu.