Başkan Saka’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Saka’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
10.01.2018
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Saka, gazetecilerin hayatın her alanında kamuoyunu doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendirmek adına önemli bir görevi üstlendiğini söyledi.

Basının demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Saka, “Demokratik toplumlarda basın halkın gözü, kulağı ve sesidir. İleri demokrasiye sahip ülkelerin gelişim ve kalkınma sürecinde basının büyük bir katkısı vardır. Basının, ilçemizin kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik bakımdan gelişmesinde önemli katkılar sağlamaktadır. Yerel basın kuruluşlarımızın,  büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum. Zorlu şartlar altında görevlerini yerine getirerek toplumun bilgilendirilmesinde önemli rol oynayan ve büyük katkıları olan tüm basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte daha nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllar diliyorum” dedi.