BAŞKAN SAKA’DAN YENİ YIL MESAJI

30.12.2017

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2018 yılının Aliağa’ya, ülkemize ve tüm dünyaya bereketli, sağlıklı ve huzurlu günler getirmesi dileğinde bulundu.

Mesajında bir yılı daha geride bırakmanın burukluğunu, yeni bir yıla girmenin de heyecanını yaşadıklarını belirten Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha bitirip umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla daha giriyoruz. Artık yeni yılın heyecanı içindeyiz. Öncelikle yeni yılın tüm insanlığa sevinç, huzur, barış ve refah getirmesi en büyük temennimiz. Aliağa Ticaret Odası olarak da geçmiş yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da çalışmalarımızı yaparken üyelerimizin beklentilerini gerçekleştirmenin, Aliağa’nın ticari, ekonomik her alanda ulusal ve uluslararası tanınırlığını ve etkinliğini arttırmanın çabası içinde olduk. 2018 yılında da ekonomik, sosyal ve kültürel alanlar ile ilgili ilçemizi marka kent olma yolunda kalkındırmak ve güçlendirmek en önemli dileğimizdir. 2018’in 2017’den daha iyi bir yıl olması için tüm çabamızı göstererek projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının sevginin, hoşgörünün, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu; acıların ve hüzünlerin değil, güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyor, başta Oda üyelerimiz olmak üzere, değerli hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın ve tüm insanlığın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum” dedi.