İLÇE JANDARMA KOMUTANINDAN ALİAĞA TİCARET ODASI’NA İADE-İ ZİYARET

07.12.2017

Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rıfkı Kulaksız, göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

ALTO binasında gerçekleşen ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rıfkı Kulaksız’ı ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Akyıldız, Kamer Karaman ve Şenol Dönmez karşıladı.

ALTO Başkanı Adnan Saka ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aliağa’nın huzuru ve güveni için ALTO olarak ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını söyledi. Oda çalışmaları hakkında ALTO Başkanı Adnan Saka’dan bilgi alan Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız ise, Aliağa’da görev yapacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.