ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN İLÇE JANDARMA KOMUTANINA ‘HOŞ GELDİN’ ZİYARETİ

17.11.2017

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimi, Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Jandarma Binbaşı Rıfkı Kulaksız’ı makamında ziyaret ederek hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Toker, Kamer Karaman, Şenol Dönmez ve Uğur Akyıldız Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Jandarma Binbaşı Rıfkı Kulaksız’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı tanışma ile başlayan ziyarette ALTO Başkanı Adnan Saka, Aliağa’nın ekonomik ve ticari gelişimi ve Aliağa Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rıfkı Kulaksız’a bilgi vererek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Jandarma Binbaşı Rıfkı Kulaksız ise, kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan Aliağa Ticaret Odası yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti.