BAŞKAN SAKA’DAN 10 KASIM MESAJI

BAŞKAN SAKA’DAN 10 KASIM MESAJI
10.11.2017
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Saka, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde, minnet ve şükranla andıklarını belirtti.

Saka, “Bağımsızlık karakteri, milletine ve ülkesine olan sevgisi, milli egemenlik ve demokrasi anlayışı, çağdaş uygarlık hedefleriyle yalnızca bizlerin değil, tüm dünyanın hayranlığını kazanan, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 79. yıldönümünde bir kez daha özlem ve rahmetle anıyoruz. O’nun bıraktığı değerlere sahip çıkmak onurumuz, o değerleri gelecek nesillere aktarmak ise en büyük görevimizdir. Bu anlamlı günde, Ata'mızın gösterdiği aydınlık yolda, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, ilke ve inkılâplarının ışığında yürümeye devam ediyoruz. İş dünyası olarak; ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve refaha eren bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önünde saygıyla eğiliyoruz” ifadelerine yer verdi.