ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN BAŞHEKİM YALVAÇ’A ‘HOŞ GELDİN’ ZİYARETİ

31.10.2017

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimi, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Ali Fuat Yalvaç’ı makamında ziyaret ederek hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kamer Karaman ile T. Kürşad Tanrıkulu Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Ali Fuat Yalvaç’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı tanışma ile başlayan ziyarette ALTO Başkanı Adnan Saka, Aliağa’nın ekonomik ve ticari gelişimi ve Aliağa Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Fuat Yalvaç’a bilgi vererek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Yalvaç ise, kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan Aliağa Ticaret Odası yönetim kuruluna teşekkürlerini iletirken, Aliağa Devlet Hastanesi’nin gelişmesine yönelik çalışmalarının süreceğini aktardı.