ALTO İLE MUTSO KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPTI

31.08.2017

Avrupa’daki oda ve borsaların üyelerine sundukları hizmet kalitesini yakalamak amacı ile TOBB’un başlattığı akreditasyon sistemine 2010 yılında dahil olan Aliağa Ticaret Odası, bu yıl gireceği 11. Dönem Akreditasyon denetimleri öncesi diğer akredite odalarla olan uygulama farklılıklarını ve iyi uygulamaları tespit etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda A sınıfı akredite oda olan Aliağa Ticaret Odası ve yine A sınıfı akredite oda olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) personelleri kıyaslama toplantıları için MUTSO’da buluştu. ALTO ile MUTSO arasında gerçekleştirilen “Kıyaslama” çalışmalarında, iki oda arasındaki uygulama farklılıklarının ve iyi uygulamaların tespit edilerek birlikte iyileştirme programları uygulanması görüşü çerçevesinde ortak bir toplantı düzenlendi.