ALİAĞA TİCARET ODASI MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİNE SİSTEM LİDERLİĞİ EĞİTİMİ

29.08.2017

Aliağa Ticaret Odası, Meslek Komitesi Üyelerine yönelik ‘profesyonel yönetim becerileri’ eğitimi düzenledi.

Eğitimde katılımcılara, İzgören Akademi Uzman Eğitmeni Gökhan Yenipazar tarafından liderliğin tanımı, vizyonu ve misyonu, lider yönetici farkı, sistem liderliği, takım çalışması, çalışan motivasyonu, karar verme ve problem çözme, stres yönetimi, duygusal zeka gibi konularda önemli bilgiler sunuldu. Gruplar halinde soru-cevap şeklinde liderlik ve yöneticiliğin farklılıklarına değinilen eğitimde, takım çalışması görsel ve uygulamalı olarak katılımcılara aktarıldı.

Eğitim ile ilgili açıklama yapan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Ülkemizde iş dünyasının önemle üzerinde durduğu konulardan biri hiç kuşkusuz yöneticilik ve liderliktir. Profesyonel yönetim beceri eğitiminin temel amacı, yöneticilere modern yönetim yaklaşımları çerçevesinde lider yöneticilik bilgi ve becerilerini etkileşimli bir ortamda kullanabilmeleridir. Şirketlerde çalışanların becerilerini keşfetmek ve yerinde kullanabilmek çok önemlidir. Bunun için en önemli etkenlerden biri hiç kuşkusuz yöneticinin yönlendirmesidir” dedi.