ALEV’DEN ALİAĞA TİCARET ODASI’NA İADE-İ ZİYARET

09.03.2017

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, görevine başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

ALTO binasında gerçekleşen ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev’i ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Akyıldız, Kamer Karaman ve T. Kürşad Tanrıkulu karşıladı.

ALTO Başkanı Adnan Saka ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aliağa’nın huzuru ve güveni için ALTO olarak ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını söyledi.

Oda çalışmaları hakkında ALTO Başkanı Adnan Saka’dan bilgi alan Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ise, Aliağa’da görev yapacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirirken ilçede görev yapacağı süre boyunca halkın huzuru ve güvenliği için tüm kurumlarla iyi ilişkiler içerisinde olacaklarını belirtti.