ALTO BAŞKANI SAKA’DAN ANLAMLI ZİYARET

ALTO BAŞKANI SAKA’DAN ANLAMLI ZİYARET
12.10.2016
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret ederek, yaşam tecrübelerini çocuklarla paylaştı.

İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu çok amaçlı salonunda suça sürüklenen çocuklarla bir araya gelen Adnan Saka, eğitimin önemi üzerine vurgular yaparak, meslek seçimi yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda çocuklara tüyolar verdi.

Oldukça ilgiyle karşılanan konferansın sonunda, çocukların sorularını yanıtlayan Başkan Saka, “hangi işi yaparsanız yapın muhakkak severek yapın, mutlaka mesleki yeterliliğinizi belgeleyen sertifikalarınızı alın ve sabırlı olun” dedi.

Konferansa Kurum Müdürü Vural TEMÜR, Kurum 2. Müdürleri, İdare Memurları, Eğitim Servisi Personeli, Psiko-Sosyal Servis Personeli, Güvenlik ve Gözetim Servisi Personeli ile hükümlü ve tutuklu çocuklar katıldı. Konferans sonrası Kurum Müdürü Vural TEMÜR tarafından, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka’ya günün anısına Seramik Biçimlendirme kursuna katılan çocuk kursiyerler tarafından hazırlanan hediye takdim edilerek, kurumun işleyişi hakkında bilgi verildi.

İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalmakta olan tutuklu ve hükümlü çocuklar için yapılan çalışmaları yerinde gözlemleyen Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu olarak çocuklarımızın meslek sahibi olmaları ve topluma kazandırılmasında her tür desteği vermeye açığız” dedi.


Seminer3


Seminer2