ALTO BAŞKANI SAKA’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

ALTO BAŞKANI SAKA’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
29.08.2016
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Saka, 30 Ağustos zaferinin Türk tarihinin dönüm noktalarından birisi olduğunu belirterek 30 Ağustos 1922 tarihinde kazanılan büyük zaferin Türk milletini esarete mahkum etmek isteyen hain düşmanlara karşı da büyük bir ders olduğunu söyledi.

ALTO Başkanı Adnan Saka, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında şunları kaydetti:

"Çanakkale'den Sakarya'ya kadar uzanan kahramanlık destanının tarihin sayfalarına altın harflerle yazılarak, hain düşmanların haksız ve alçakça işgallerine karşı canı pahasına dur diyerek düşmana asla unutamayacağı bir ders veren milletimizin bizlere armağan ettiği 30 Ağustos Zaferini, yıl dönümünde bir kez daha milletçe gururla kutluyoruz. 30 Ağustos Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir. Bizlere armağan edilen milli zaferimiz Türkiye'mizin yarınlarına en güzel emanettir. Bugün bizlere düşen ise bütün imkansızlıklar ve yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yılında, ulusumuza bu günü yaşatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularımla anıyor, halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.