EN BÜYÜK 1000'İN 24'Ü ALİAĞALI

EN BÜYÜK 1000'İN 24'Ü ALİAĞALI
17.08.2016
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı ikinci 500 listesindeki 3 Aliağa firmasını tebrik etti.

İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasına göre listede Aliağa'dan 3 firma yer aldı. İSO'nun haziranda açıkladığı İlk 500 listesinde de Aliağa'dan yine 21 firma listede yer almıştı.

ALTO Başkanı Adnan Saka, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı ikinci 500 listesindeki 21 Aliağa firmasını tebrik ederek, ilk 500 deki 21 firma ile birlikte Aliağa’nın ilk 1000 içerisinde 24 firma ile temsil edilmesinin Aliağa için önemli olduğunu fakat bu sayının artması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu alarak daha çok çalışması gerektiğini belirtti.

Listenin Aliağa’nın üretimden gelen ekonomik gücünü göstermesi açısından değerli olduğunu, Aliağa’nın bu başarısının, şehrimizin ekonomik olarak gelişmesine büyük katkı ve moral verdiğini belirten Saka, “Aliağa’nın Türkiye ve bölge ekonomisine katkısı her yıl katlanarak artıyor. Yatırımlar ile birlikte sanayi, üretim, istihdam ve ticarette hızla büyüyor, büyümeye de devam edecektir. Açıklanan listelerde pek çok farklı alanda üyemizin olması Aliağa’nın sahip olduğu üretim potansiyelini ortaya koyuyor. Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan; üretimleri, satışları ve istihdamlarıyla her zaman gurur duyduğumuz bu kuruluşlarımızı kutluyorum. Umarım ilerleyen yıllarda daha çok firmamız bu listede yer alır” dedi.