ÖDEMİŞ TİCARET ODASI İLE KIYASLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİK

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI İLE KIYASLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİK
22.02.2016
  •  A 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) Oda ve Borsaların iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayarak kurmuş olduğu Akreditasyon Sistemi kapsamında Aliağa Ticaret Odası ve Ödemiş Ticaret Odası kıyaslama çalışması gerçekleştirdi.

Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış ve Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Mehmet Soyer ile Oda personellerinin katıldığı çalışmada, her iki Odanın verdiği hizmetler karşılaştırılarak toplam 62 maddede uyumluluk ve kıyaslama değerlendirmeleri yapıldı.

Toplantıda konuşan Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, Kıyaslama çalışmalarının kurumların bilgi alışverişlerinin ve işbirliklerinin artırılmasına önemli katkıları olduğunu ifade ederek, “Bu tür çalışmalarda amacımız kurumlar arası iyi uygulamaları paylaşmak ve üyelerimize daha kaliteli hizmet sunarak kurumsallaşma vizyonunu geliştirmektir” dedi.

Ticaret Odaları olarak kuracağımız güçlü iletişimle yapılacak çalışmalarda çok daha ileri gidebileceklerini ifade eden Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Mehmet Soyer, “Hedefimiz Oda akreditasyon sisteminde sadece akredite Oda olmak değil üyelerimize Oda olarak en iyi hizmeti verebilmek. Bu sebeple Odalar olarak kıyaslama çalışmalarını düzenli olarak yapmak ve iyi uygulamaları bulup bunu faaliyete geçirmeliyiz” diye konuştu.