İZSMMMO’DAN ALİAĞA’LI MALİ MÜŞAVİRLERE ‘E-DÖNÜŞÜM’ EĞİTİMİ

15.12.2015

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Aliağa’daki serbest muhasebeciler ve mali müşavirlere yönelik bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası’nda, İZSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Topçu ve İZSMMMO Aliağa Temsilcisi Selim Erkmen tarafından,  "E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv ve E-Tebligat Uygulamalarına Geçiş Süreci" ile ilgili seminer düzenlendi.

Aliağa’daki serbest muhasebeci ve mali müşavirlere yasal değişiklikler ve yeni düzenlemelerle ilgili bilgi veren Topçu, iletişim ve bilgi teknolojilerinin gelişmesi ve ticaretin teknolojiye uyumu ile mesleğinde bu gelişmelere entegre olduğuna vurgu yaptı. Aliağalı muhasebeciler de uygulamada karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi.

İZSMMMO Aliağa Temsilcisi Selim Erkmen ise, Oda olarak meslekteki yeni düzenlemeler ile ilgili eğitim çalışmaları planladıklarını ve Aliağa’daki mali müşavirlere ve iş adamlarına yönelik e-fatura, e-defter, e-tebligat ile ilgili seminer yapacaklarını söyledi.