ALTO’DA ONLİNE HİZMET DÖNEMİ

ALTO’DA ONLİNE HİZMET DÖNEMİ
03.12.2015
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), İzmir Kalkınma Ajansı’nın (İZKA) desteği ile ‘Kâğıtsız Oda Kesintisiz Hizmet’ projesi kapsamında üyelerinin işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak adına ‘e-oda’ hizmetini hayata geçirdi.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, üyelerinin, www.alto.org.tr adresine girerek internetten online olarak ‘aidat ödeme’ işlemlerini gerçekleştirebileceklerini söyledi.

İnternet üzerinden ödeme kolaylığı

Başkan Saka, yaptığı açıklamada, Aliağa Ticaret Odası veznesine ödenen üyelik aidatlarının artık internet üzerinden de ödenebileceğini ifade ederek, “Üyelerimizin aidat ödemelerini hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilmeleri için Aliağa Ticaret Odası olarak İZKA’dan aldığımız ‘Kâğıtsız Oda Kesintisiz Hizmet’ projesi kapsamında online aidat ödeme sistemine geçtik.  Üyelerimizin vezne yoluyla yada bankaya elden, EFT veya Havale ödeme seçenekleriyle gerçekleştirdikleri tahsilat işlemleri artık www.alto.org.tr adresinden de yapılabilmektedir. Zamanın en önemli sermaye haline geldiği günümüz ekonomisinde hayata geçirdiğimiz bu hizmet ile üyelerimize büyük kolaylık sağlamış olduk. Ödeme için internet sayfasındaki e-oda menüsü tıklanarak, buradaki Oda Sicil Numarası bilgileri girilerek ödemeler yapılabilmektir.” dedi.

Üyelerinin kolaylıkla ve güvenli bir şekilde www.alto.org.tr adresinden aidat ödemelerini yapabilmeleri için gerekli tüm altyapının sağlandığını dile getiren Saka, “SSL güvenlik protokolü ile hiçbir üyemizin kredi kartı bilgileri sistemimizde saklanmamaktadır. İnternet sitemize verilen kredi kartı bilgileri şifrelenerek bankaya gönderilmekte ve bu işlem sırasında kredi kartı bilgilerine Oda personelinin dahi ulaşabilmesi mümkün değildir. İnternet sitemizde gelişmiş güvenlik sistemlerinin kullanılması sayesinde üyelerimizin bilgileri güvenlik altındadır” şeklinde konuştu.