LOJİSTİK DEPOLAR İLE LİMANLARDA EMNİYET VE GÜVENLİK TARTIŞILDI

LOJİSTİK DEPOLAR İLE LİMANLARDA EMNİYET VE GÜVENLİK TARTIŞILDI
26.10.2015
  •  A 

Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi’nin son gününde “Lojistik Depolarda ve Limanlarda Emniyet, Güvenlik, Çevre Düzenlemeleri ve Uygulamaları” paneli, konuyla ilgilenen sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Zirvenin 3. gününde, tehlikeli madde taşımacılığı, operasyonlarda emniyet ve sürdürülebilir çevre yönetimi için tehlikeli atık yönetimi konuları tartışıldı. Oturum başkanlığını 3E Danışmanlık CEO’su, Lojistik ve Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Rüçhan Derici’nin yaptığı panelde, UDHB Denizyolu, İçsuyolu Ve Havayoluyla Tehlikeli Yük Taşımaları Dairesi Başkanı İ. Hakkın Gedikoğlu, Lojistik ve Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Rüçhan Derici, APM İzmir Terminalleri Sağlık Emniyet ve Güvenlik Müdürü Willem Nel, Fumigaz Gaz Ölçüm Sistemleri Ltd. Şti. Teknik Koordinatörü Dr. Dirk Rohdeshagen, Tehlikeli Atık Yönetimi Teknolojileri (TAYEK) Ltd. Şti. Genel Müdürü Murat Yılmaz ve Güvenlik Uzmanı Mete Yazman konuşmacı olarak yer aldı. 

 UDHB Denizyolu, İçsuyolu Ve Havayoluyla Tehlikeli Yük Taşımaları Dairesi Başkanı İ. Hakkın Gedikoğlu, paneldeki sunumunda Tehlikeli Madde Taşımacılığı Mevzuat Yapısı Emniyet, Güvenlik ve Çevre Anlayışı hakkında bilgi verdi. APM İzmir Terminalleri Sağlık, Emniyet ve Güvenlik Müdürü Willem Nel, paneldeki sunumunda, lojistik depolarda ve limanlarda gerçekleştirilen operasyonlarda emniyetin önemine yer verdi. Güvenlik Uzmanı Mete Yazman ise paneldeki sunumunda 'Tedarik Zinciri Güvenliği ve Uluslararası Standartlar' hakkında açıklamalarda bulundu.