ALTO BAŞKANI SAKA’DAN 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

28.09.2015

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına ilişkin bir kutlama mesajı yayımladı.

2015-2016 eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Saka; “2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 28 Eylül 2015 tarihi itibarıyla başlamış bulunmaktadır. Bu yeni dönemde; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılar elde etme heyecanını hep birlikte yaşayacağız. Bilgiyi üreten, paylaşan ve insanlığın yararına sunabilen genç nesiller, ülkelerinin en büyük zenginliğidir. Bu sebeple eğitim öğretim sistemimizi çağın gereklilikleri doğrultusunda ele almak, yeniliklere uyum sağlayabilecek uzun vadeli planlamayı gerektiren bir anlayışla uygulamaya koymak zorundayız. Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci bireyler olarak yetiştirmek eğitimcilerimizin asli görevidir. Bu duygu ve düşüncelere 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, yeni Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.