“Terörü Kınama Yürüyüşü”nde Tek Yürek Olalım

10.09.2015

Aliağa’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ortaklığında terör olaylarını kınamak, birlik - beraberlik ve ülkenin bölünmez bir bütün olduğunu vurgulamak amacıyla “Terörü Kınama Yürüyüşü” düzenleniyor.

10 Eylül Perşembe günü saat 18.00’da Demokrasi Meydanı’nda başlayacak olan yürüyüş, İstiklal Caddesi, Hükümet Caddesi güzergâhından devam ederek Cumhuriyet Meydanı’nda "Terörü Kınama Bildirisi" okunarak son bulacak.

“Terörü Kınama Yürüyüşü”nde tek yürek olalım mesajını vererek vatandaşlara çağrıda bulunan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka; “Son günlerde ülkemizin milli bütünlüğüne yönelik gerçekleşen menfur terör olayları, vatandaşlarımızı ve güvenlik güçlerimizi hedef almaya devam etmektedir. Ulusal birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bizler, şiddete ve teröre karşı toplumun tüm kesimlerinin göstereceği duyarlılık ve ortak iradenin ülkemizin en büyük gücü olduğuna inanıyoruz. Geçmişten bugüne, her türlü zorluk ve acıya birlikte göğüs gererek galip çıkmayı başaran ulusumuzun, bin yıllık kardeşlik yürüyüşünü Aliağa’da da gerçekleştirerek kardeşliğimizin hiçbir zaman bozulmayacağını herkese göstereceğiz” dedi.

Yürüyüşte yalnızca Türk Bayrağı olacaktır.

Terörü kınama yürüyüşüne katılacak Sivil Toplum Kuruluşları

Aliağa Ticaret Odası