ALTO MECLİSİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

03.07.2015

Aliağa Ticaret Odası meclis üyeleri,  Meclis Başkanı Ömer Ertürk’ün Prestige Dönmez Otel’de verdiği iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeğine Aliağa Ticaret Odası Meclis Üyeleri ve Ertürk Grup ortakları katılım gösterdi. Yemek süresince davetlilerle yakından ilgilenerek katılım gösteren herkese teşekkürlerini ileten Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Ömer Ertürk, Ramazanın paylaşma ayı olduğunu ve tüm katılımcılara teşekkür ederek hayırlı ramazanlar dilediğini ifade etti.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Camia olarak iftar yemeklerinden birinde daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek,  “Ömer Beyin, Meclis Başkanlığına seçilmesi adına verdiği yemekle Aliağa Ticaret Odası Meclisi olarak birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışmanın pekiştiği Ramazan ayında bir kez daha bir arada iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Meclis Başkanımıza vermiş olduğu iftar yemeğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.