ALTO’DAN İŞ DÜNYASINA UCUZ KARGO HİZMETİ

ALTO’DAN İŞ DÜNYASINA UCUZ KARGO HİZMETİ
03.06.2015
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin kargo gönderilerinin şirket giderleri arasında önemli bir yer tutmasından hareket ederek, Oda üyelerinin her türlü gönderisi ve gelen kargoları için geçerli olmak üzere MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş ile özel bir protokol imzaladı.

Oda üyelerine hizmette büyük iskonto

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ile MNG Kargo Aliağa Şube Müdürü Gülay Yaman arasında imzalanan protokol ile Oda üyeleri, şehir içi ve şehirlerarası kargo hizmetlerinden hızlı, daha avantajlı koşullarda ve normal sektör fiyatlarından yüzde 40 iskontolu olarak faydalanabilecek. 

Kargo taşımacılık protokolü, oda üyelerinin her türlü gelen ve giden kargolarını kapsayacak. Protokol ile Oda’nın 1750 üyesi ekonomik ve cazip avantajlı koşullarda kargo hizmeti alacak. Online sistem sayesinde bir başka kentten Aliağa Ticaret odası üyesi bir kuruluşa gönderilecek kargo da protokol avantajlarından yararlanabilecek.

Uygulamadan Aliağa Ticaret Odası’nın Üyeleri Faydalanacak

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Türkiye’nin en hızlı gelişen sanayi ticaret kentlerinden Aliağa’da iş ve ticaret potansiyeli her geçen gün artıyor. Bu durum, firmaların kargo ve her türlü gönderi maliyetlerinin giderek artmasına neden oluyor. Gerek odamız gerekse de tüm üyelerimiz için özel ve çok avantajlı koşullarda kargo hizmeti sağlamak amacıyla, uzun yıllardan beri çeşitli şirketlerle yaptığımız protokol anlaşmamızı yeniden imzaladık. Aliağa Ticaret Odası olarak hizmet çeşitliliğimizi ve kalitemizi her geçen gün arttırıyoruz. Üyelerimizin giderlerini düşürmelerinde oda olarak biraz bile olsa katkımız oluyorsa bu durumdan fazlasıyla memnun oluruz. Protokol ile üyelerimize şehir içi ve şehir dışı dosya fiyatı 3,46 TL + KDV olarak uygulanacak. Kargo (koli) gönderimlerinde ise Oda üyelerine % 40 iskonto uygulanacak” dedi.

Aliağa Ticaret Odası’na teşekkür

MNG Kargo A.Ş Aliağa Şube Müdürü Gülay Yaman da yaptığı konuşmada, “Aliağa’nın büyük ve saygın kurumlardan Aliağa Ticaret Odası ile protokol imzalamaktan son derece memnunuz. Aliağa Ticaret Odası, bugünün ve geleceğin sektörü olan kargo taşımacılığı ve lojistik’in önemini fark ederek üyeleri için önemli bir hizmete imza atmıştır. Aliağa Ticaret Odası’na böylesi geniş çaplı bir hizmet gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.