İzmir'i temsil edecek Adnan Saka'dan teşekkür

İzmir'i temsil edecek Adnan Saka'dan teşekkür
26.03.2015
  •  A 

8 Nisan tarihinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği VIII. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda İzmir’in sorunlarını aktarmak için sözcü olarak seçilen Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, toplantıda sözcü olma görevini kendisine layık gören değerli oda ve borsa başkanlarına teşekkür ettiğini ifade etti.

İzmir Ticaret Odası’ndaki toplantıya şehir dışındaki programı nedeniyle katılamadığını ifade eden Saka, “Şura toplantısında sunum yapmam için şahsımın görevlendirilmesinde katkısı bulunan başta İzmir Ticaret Odası Başkanı Sayın Ekrem Demirtaş olmak üzere, tüm oda ve borsa başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şura toplantısında İzmir’in sorunlarının ‘ulaştırma’, ‘turizm’ ve ‘tarım’ başlıkları altında Başbakan Davutoğlu’na aktaracaklarını kaydeden Saka, “Şu andan itibaren Hükümet temsilcilerimizin karşısında İzmir’imizin sıkıntılarını en doğru şekilde anlatarak, çözüm yolunda hızlı adım atılmasını sağlamaya çalışacağız. İzmir oda ve borsaları olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de tüm enerjimizi, kentimizi hak ettiği noktaya getirmek için harcayacağız” diye konuştu.