ALTO’DA İHRACATTA PAZAR ARAŞTIRMASININ ÖNEMİ SEMİNERİ DÜZENLENECEK

ALTO’DA İHRACATTA PAZAR ARAŞTIRMASININ ÖNEMİ SEMİNERİ DÜZENLENECEK
13.02.2015
  •  A 

Aliağa’da ihracatın daha yüksek seviyelere çıkartılması için her türlü eğitim ve proje faaliyetlerini destekleyen Aliağa Ticaret Odası, bu amaçla ‘İhracatta Pazar Araştırmasının Önemi’ semineri düzenliyor. İyonya Danışmanlık Eğitmeni Ferişte Temiz’in İhracat ve pazar araştırması ile ilgili önemli bilgiler aktaracağı seminer 17 Şubat 2015 tarihinde ALTO Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İhracat yapan ya da yapmayı hedefleyen üyelerimize hitap edecek seminerde; Nasıl ihracatçı olunur, Uluslararası pazara giriş yöntemleri neler, Uluslararası pazarlamanın ulusal pazarlamadan farkları neler, Yurtdışı pazarına giren firmaların yaptıkları yanlışlar neler, Firmalar girecekleri yabancı pazara nasıl karar vermeli, Firmalar girecekleri yabancı pazara nasıl karar vermeli sorularına cevap verilecekken; aynı zamanda İhracata başlamak isteyen firmaların dikkat etmesi gerekenler, İhracatta pazar araştırması yapmanın önemi ve ilgili devlet destekleri, Uluslararası pazarlama ve yöntemleri, İhracat sürecinin aşamaları, Dış pazar araştırması, Masa başı araştırması, Alan araştırması, Uluslararası pazarlamada başarının sırları gibi konulara da değinilecektir.

Katılımın ücretsiz olduğu seminere, dış ticaret sektöründe faaliyet gösterenlerin yanı sıra, ihracat yapmayı hedefleyenler de katılabilecek.

Katılmak isteyen kişilerin 16 Şubat Pazartesi Günü mesai bitimine kadar https://docs.google.com/a/alto.org.tr/forms/d/1IK6Y--BSLWhQYWbp3CpE_QtR3vOuFuidfajTd88or7w/viewform?c=0&w=1 adresinde yer alan başvuru formunun doldurulmaları ya da Aliağa Ticaret Odası’na bilgi vermeleri gerekiyor.