GENEL SEKRETERLER ALTO’DA BULUŞTU

GENEL SEKRETERLER ALTO’DA BULUŞTU
13.02.2015
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Sekreteri Kader Gür ve Şoförler Odası Genel Sekreteri Ayşen Ay Aliağa Ticaret Odası’nda kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Buluşmada Aliağa genelinde faaliyet gösteren Odaların ortak sorunları ve çözüm önerileri için ortak faaliyetler oluşturulmaya çalışıldı.

Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, “Aliağa’daki odalar olarak sorunlarımızın çözümüne yönelik ortak bir görüşün benimsenmesi ve birlik beraberliğimizi arttıracak bir çalışma ortamının oluşturulması adına bu toplantıları önemsediklerini söyledi.

Aliağa Odaları olarak odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, üye sorunlarının görüşülmesi ve yaşanan ortak sıkıntıların çözülmesi için işbirliği yapma konusunda sık sık bir araya geleceklerini ifade eden Yarış, “Ortak akıl toplantıları, ilçe odalarının bir araya gelmesinde fayda sağlıyor. Aliağa Odaları olarak ilçe esnafına daha iyi nasıl fayda sağlayabileceğimizi görüştük. Toplantımızda beyin fırtınası yaparak ortak sorunlarımızı dile getirip çözüme yönelik uygulamalar geliştiriyoruz. Bu toplantılarımız devam edecek” dedi.