ALTO’dan Anneler Gününe Özel Kahvaltı

ALTO’dan Anneler Gününe Özel Kahvaltı
13.05.2014
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) anneler gününe özel olarak meclis üyeleri ve eşlerini düzenlediği kahvaltı ile buluşturdu. Kahvaltıya meclis üyeleri aileleri ile birlikte katılırken, sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda ALTO Başkanı Adnan Saka tüm annelerin anneler gününü kutlarken, annelere birer gül hediye etti.

Anneler her türlü güzelliği hak ediyorlar

Annelerin toplumdaki önemine ve kutsallığına değinen Başkan Saka; “Bu kahvaltıyla annelerimizi unutmadığımızı, onların her türlü güzelliği hak ettiğini kendilerine hatırlatmak istedik. Onların fedakârlıkları ve çabaları sayesinde birçoğumuz hayatlarımızda birtakım şeyleri başarabildik. Dolayısıyla az da olsa annelerimizin gönüllerini alabildiysek, onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bu etkinlik vesilesiyle tüm annelerin de anneler gününü kutlarım” dedi.

Bu organizasyonla hediye vermek istedik

ALTO Meclis Başkanı M. Ender Özer de tüm annelerin anneler gününü kutlarken, ”Bizleri hayata hazırlayan, bizimle nefes alıp veren en değerli varlıklarımız annelerimiz. Annelerimizi böyle bir organizasyonla bir araya getirerek onlara bir hediye vermek istedik” şeklinde konuştu.