ALTO, TOBB Akreditasyon Eğitimine Katıldı

ALTO, TOBB Akreditasyon Eğitimine Katıldı
19.03.2014
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası, 2010 yılında başvurduğu ve 2012 yılında dahil olduğu TOBB Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 2014 yılında Akreditasyon Belge Yenileme Denetimleri gerçekleştirilecek olan 5. ve 7. Dönem Oda/Borsalara yönelik olarak düzenlenen ‘Denetimler Öncesi Bilgilendirme Eğitimi’ne katıldı.

Akreditasyon Sistemi 2014 yılı çalışmaları planlamasına göre, yılın son çeyreğinde denetlenecek 5. ve 7. Dönem Oda/Borsaların yoğun katılımının olduğu eğitimde 23’ü Genel Sekreter, 27’si Akreditasyon Sorumlusu olmak üzere toplamda 60 kişi bulundu.

Denetimler öncesi prova niteliği taşıyan eğitim süresince, Akreditasyon Standardı kapsamında yer alan; Yönetim ve Oda/Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi (Stratejik Planlama), Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi, Danışmalık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret, Satış Salonları ve Laboratuarlar maddelerine istinaden TOBB Akreditasyon Kurulu Sekreteri Volkan Tufan tarafından Oda ve Borsalara bilgi paylaşımında bulunuldu.

5. ve 7. Dönem Oda/Borsalara yönelik olarak düzenlenen akreditasyon Sistemi çalışmaları, ‘Üye Memnuniyeti Yönetim Sistemi’ ve ‘Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi’ eğitimleri ile devam edecek.