ALTO'dan Üyelerine İndirimli Kargo Hizmeti

ALTO'dan Üyelerine İndirimli Kargo Hizmeti
07.03.2014
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) gelişen teknoloji ile birlikte firmaların müşterilerine daha hızlı ulaşmaları gerektiği ve rekabet ortamının arttığı günümüz dünyasında,  üyeleri için önemli gider kalemleri arasında yer alan kargo maliyetlerini azaltmak adına Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş. ile özel bir protokol imzaladı.

ALTO Üyeleri Avantajlı Koşullarda Kargo Hizmetlerinden Faydalanacak

ALTO üyelerinin kargo sektöründeki piyasa fiyatlarının altında kargo hizmetlerinden yararlanacağını belirten Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Oda üyesi olan kişi ve kuruluşların her türlü şehir içi ve şehirlerarası kargolarını daha cazip koşullarda, hızlı, güvenli ve minimum maliyetle gönderebileceğini belirtti. Başkan Saka her yıl üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek adına arayış içerisinde olduklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Biz oda olarak üyelerimize etkin ve sonuç odaklı hizmet sunma arayışındayız. Kargo hizmetleri son yıllarda önem kazandığı için biz de her yıl gelen teklifleri değerlendirerek, üyelerimiz için en avantajlı ve güvenilir olan kargo şirketini seçiyoruz. Bu yıl da Sürat Kargo ile çalışacağız. Oda olarak üyelerimizin giderlerini minimuma indirmelerinde katkımız oluyorsa bu durumdan fazlasıyla mutluluk duyarız. Bu protokolleri imzalamamızın altında yatan düşünce de üyelerimizin memnuniyetini sağlayabilmektir”dedi.

Daha Hızlı, Ekonomik ve Verimli Kargo Avantajı

ALTO ile Sürat Kargo arasında imzalanan protokolle oda üyeleri, şehir içi ve şehirlerarası kargo hizmetlerinden daha avantajlı yararlanacak. Kargo taşımacılık protokolü, oda üyelerinin her türlü gelen ve giden kargolarını kapsayacak. Protokol kapsamında firma, oda üyelerinin kargolarını adresten alıp, adrese teslim edecek.