ALTO ‘Meslek Komiteleri Ortak Akıl Toplantısı’ Yapıldı

ALTO ‘Meslek Komiteleri Ortak Akıl Toplantısı’ Yapıldı
04.02.2014
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası, bünyesinde bulundurduğu 14 Meslek Komitesine yönelik ‘Ortak Akıl Toplantıları’ gerçekleştirdi.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, ALTO Meclis Başkanı M. Ender Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu toplantılarda üyelerin sektörlerinde yaşanan sorun, sıkıntı, istek ve temenniler görüşüldü. Toplantının açış konuşmasını yapan ALTO Meclis Başkanı M. Ender Özer, meslek komiteleri ortak akıl toplantısının faydalı geçmesi dileğinde bulundu. ALTO toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının devamında Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve Yönetim Kurulu Üyeleri meslek komiteleri temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundular.

Yapılan toplantılar hakkında bir açıklama yapan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, "Üyelerimiz bu yaptığımız toplantıları bir fırsat bilerek iştirak etmelidirler. Toplantıdan çıkan sonuçlar doğrultusunda sektörlerde yaşanan sorun sıkıntı, istek ve temennilerini gerekli mercilere ileterek üyelerimize çözüm noktasında elimizden gelen her türlü gayret ve desteği sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

‘Meslek Komiteleri İtici Güç’

Saka, sözlerini şöyle sürdürdü: “Meslek komitelerimiz odamızın ve yönetim kurulumuzun itici gücüdür. Meslek komitelerimizin katkılarını, yönetim kurulumuz çalışmalarında ve faaliyetlerinde dikkate alarak sürdürmektedir. Yönetim kurulu olarak Meslek komitelerinden isteğimiz her ay kendileri için belirlenen günlerde toplanarak kendi meslek gruplarındaki sorunları ve çözüm önerilerini belirleyerek, yönetim kurulumuza iletmelerini istiyoruz” diye konuştu.