Genç Denizciler ALTO’yu Ziyaret Etti

Genç Denizciler ALTO’yu Ziyaret Etti
25.12.2013
  •  A 

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğrencileri proje ödevleri kapsamında Aliağa Ticaret Odasını ziyaret etti. Başkan Saka, makamında ağırladığı ve samimi bir şekilde geçen ziyarette öğrencilere Aliağa ve limanlar bölgesi hakkında bilgi verdi. 

Ziyaretin devamında öğrenciler, Başkan Saka’nın liderliğinde Ege Gübre limanına giderek limandan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Usluhan Algür’den dünyada ve Türkiye’de limancılık ve konteyner taşımacılığı alanlarında yaşanan gelişmeler hakkında bilgi alarak teknik gezi kapsamında rıhtımları, istif sahalarını, dökme yük alanlarını yakından inceleme şansı buldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Oda olarak öğrenci ve eğitim kurumlarının yanında olduklarını, kapılarının her zaman öğrencilere açık olduğunu ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Saka, ayrıca ziyarete ev sahipliği yapan ve bu tür konularda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Ege Gübre’ye öğrencilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.