ALTO’dan Beş Yıldızlı Hizmet Yarışına Tam Destek

ALTO’dan Beş Yıldızlı Hizmet Yarışına Tam Destek
17.12.2013
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası’nın öncülüğünü ve ilk ev sahipliğini yaptığı Ege Bölgesi Oda ve Borsaları akreditasyon sistemi ortak akıl toplantısının 6. ‘sı 13 Kasım tarihinde Akhisar Ticaret Borsasının ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya Ege Bölgesi Sanayi Odası, Alaşehir Ticaret Borsası, Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası,  Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Odası, Aliağa Ticaret Odası, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Tire Ticaret Odası’nın Genel Sekreter ve Akreditasyon sorumluları katıldı.

Toplantıya katılan Odaların Genel Sekreter ve Akreditasyon yetkilileri, Oda ve Borsalar arasında kalite bilincinin yaratılması, kapasite ve yeterliliklerini arttırarak üyelere sunulan hizmet kalitesinin yukarıya çekilmesi için fikir alışverişinde bulundular.

Üç ayda bir gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar, Türk ve Avrupa Oda sistemleri arasında uyum sağlayacak olan Eurochambers  ve İngiltere  Odalar Birliği ile  işbirliği çerçevesinde geliştirilen Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi’nin iyi uygulamalarını paylaştılar ve daha iyi uygulamaların geliştirilmesi için görüş alıverişinde bulundular.

Toplantının açış konuşmasını yapan Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Aranızda önceki dönemlerde akredite olmuş oda ve borsalar,  bizim gibi akreditasyon sürecinde olanlar ve bu işe yeni başlayacaklar var. Sizlerin 5 yıldızlı oda-borsa olarak veya olma yolunda, bu göstermiş olduğunuz birlik beraberlik ruhu ve paylaşımı içinde çok güzel işler yapacağınıza inanıyorum” dedi.

“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

Toplantının devamında söz alan Akhisar Ticaret Borsası Genel Sekreteri Gökben Dikili Altaş, Hepimiz sistemi daha iyi uygulayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz ve iyi uygulamalarımızı birbirimizle paylaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun diyor, akredite olan oda ve borsalarımızı tebrik ediyor, bizim gibi bu ay denetlenecek olan oda ve borsalarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Toplantının geri kalan kısmında katılımcı oda ve borsalar iyi uygulamalarını sunumla paylaşarak fikir alışverişinde bulundu.