ALTO’dan Türk Kızılayının Kan Bağışı Kampanyasına Destek Çağrısı

ALTO’dan Türk Kızılayının Kan Bağışı Kampanyasına Destek Çağrısı
24.07.2013
  •  A 

Sosyal sorumluluk projelerinde sık sık yer alan Aliağa Ticaret Odası(ALTO), Türk Kızılayı’nın 24 – 25 – 26 Temmuz 2013 tarihlerinde Aliağa Demokrasi Meydanında, 10.00 – 24.00 Saatleri arasında kan bağışı toplama kampanasına destek oluyor.

Adnan Saka:“Tüm üyelerimizi ve Aliağalıları kan vermeye bekliyoruz”

ALTO Başkanı Adnan Saka önemli bir çağrıda bulunarak tüm üyelerini ve Aliağalıları kan vermeye davet etti. Türk Kızılayı’ndan aldığı bilgiler ışığında, 18-65 yaş arasında, genel sağlık durumu uygun olan herkesin kan verebileceğini belirten Başkan Saka:”Ramazan ayında olunmasından dolayı acil kan ihtiyacı olan insanların daha da zor duruma düştüğünü ve acil kan bulunması konusunda sıkıntılar yaşadığı yönünde bilgiler aldık. Birçok insan oruçlu olduğu için kan veremiyor. Türk Kızılayı bu durumu aşmak için iftardan sonra saat 24.00’a kadar kan almaya devam edecek” dedi.

Adnan Saka:“Acil kan ihtiyacı olanları görmezden gelmeyelim”

Türk Kızılayı’nın 24-25-26 Temmuz tarihlerinde Aliağa Demokrasi meydanında kuracağı çadırlara büyük ilginin olacağına inandığını ifade eden Başkan Saka:”Unutmayalım. Bir gün sizin de, bir yakınınızın da kana ihtiyacı olabilir. Ramazan ayı dolayısıyla acil bazı vakaların ihtiyaçlarının karşılanamadığını öğrendik. Böyle güzel bir ay içinde, sorumluluk sahibi herkesin konuya hassasiyetle yaklaşacağını düşünüyorum” dedi.

Haber Fotoğrafları:

Adnan Saka

Türk Kızılayı Logo