Erdem İnşaat 30. Yılını Aliağa İş Dünyası ve Çalışanları ile Kutladı

Erdem İnşaat 30. Yılını Aliağa İş Dünyası ve Çalışanları ile Kutladı
21.06.2013
  •  A 

Erdem İnşaat Ltd. Şti. bundan 30 yıl önce, 19.06.1984 tarihinde Mustafa Erdem tarafından kuruldu. Aliağa’nın şehirleştiği yıllardaki ilk binaların birçoğu Erdem İnşaat tarafından yapılırken günümüzde Erdem İnşaat faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

30. yıl ile birlikte Erdem İnşaat’ın yeni ofis binasının açılışı da yapıldı

30. yılı nedeniyle Aliağa iş dünyasını bir araya getirerek, bir kokteyl düzenleyen ve yeni ofis binasını açılışını yapan Erdem İnşaat bugün faaliyetlerine Mustafa Erdem’in oğulları inşaat mühendisi Hamdi Erdem ve Av. Hamit Erdem ortaklığında devam ediyor. Şirketin bugünkü faaliyetleri Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Hamdi Erdem tarafından yürütülmektedir. Hamdi Erdem Erdem İnşaat’taki faaliyetlerinin yanı sıra Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bölge Koordinatör Başkanlığı görevlerini de devam ettiriyor.

Yerel idareciler kokteylde bir araya geldi

Erdem İnşaat’ın 30. yıl kutlamalarında Aliağa iş dünyasının yanı sıra Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa Ticaret Odası(ALTO) Başkanı Adnan Saka ve yönetim kurulu üyeleri, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Osman Bağlar, Yenişakran Belediye Başkanı İbrahim Ethem Yorulmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Türkan ve daha birçok idareci yer aldı.

Ö. Turgut Oğuz’dan Erdem İnşaat’a teşekkür

30. yıl kutlamalarında açılış konuşmasını Aliağa Belediye Başkanı Ö. Turgut Oğuz yaptı ve şunları söyledi:”Benin Aliağa’ya İstanbul’dan ilk geldiğim yıllarda Aliağa henüz şehirleşmeye yeni başlamıştı. Apartman bulmak oldukça zordu. O dönemde Mustafa Erdem’in yapmış olduğu binalardan birinde oturmuştum. Aradan yıllar geçti ve Erdem İnşaatın Aliağa’da yapmış olduğu birçok bina bulunuyor. Aliağa’ya sağlamış olduğu katkılardan dolayı Erdem İnşaat’a Mustafa Erdem Başta oğulları Hamdi Erdem ve Av. Hamit Erdem’e teşekkür ediyor nice başarılı yıllar diliyorum” dedi.

Adnan Saka:”Erdem İnşaat Aliağa’nın en eski inşaat şirketlerinden”

ALTO Başkanı Adnan Saka Erdem İnşaat’ın Aliağa’nın en eski inşaat şirketlerinden biri olarak Aliağa’ya önemli katkıları olduğunu ifade etti. Başkan Saka Erdem İnşaat’ın bugünkü faaliyetlerini devam ettiren Hamdi Erdem ile ALTO Yönetim Kurulu’nda uzun süredir birlikte çalıştıklarını ve ALTO’da da önemli işler başardıklarını belirtti.

Hamdi Erdem’den kendilerini destekleyenlere teşekkür

Hamdi Erdem kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken, geride kalan 30 yıl boyunca güzel günler yaşadıklarını tüm planlamalarını da daha kapsamlı projeler üzerine yaptıklarını belirtti.

Erdem İnşaat’ın yeni ofis binasının açılışı da yapıldı

Açılış konuşmalarının ardından Erdem İnşaat’ın yeni ofis binasının açılışı da yapılırken 30. yıl anısına bir pasta kesilerek misafirlere ikram edildi.

Haber Fotoğrafları:

30. Seneden Seçme Fotolar