Odamız Seçimleri Tamamlandı, Üyeler Adnan Saka ile Yola Devam Dedi

Odamız Seçimleri Tamamlandı, Üyeler Adnan Saka ile Yola Devam Dedi
09.05.2013
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) seçimleri 8 Mayıs 2013 tarihinde yapıldı. Seçime ALTO Başkanı Adnan Saka mavi liste, Cem Oğuz turuncu liste, Müjdat Bıçakçı da sarı liste ile girdi.

359 oy ile yeniden Adnan Saka dönemi

1205 faal üyeden 778 oyun kullanıldığı seçimde 662 geçerli oy sayıldı. Odanın kurucusu olan Adnan Saka mavi liste ile 359, Cem Oğuz turuncu liste ile 204, Müjdat Bıçakçı da sarı liste ile 99 oy aldı. Adnan Saka aldığı oylarla 28 meclis üyeliğine sahip oldu.

Seçim demokratik bir ortamda tamamlandı

ALTO Başkanı Adnan Saka çok demokratik bir ortamda seçime girdiklerini belirtirken, ”Üyelerimizin seçime gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz. Katılımın yüksek düzeyde olması ve üyelerimizin bizleri oda meclisine layık görmeler sorumluluklarımızı daha da arttırdı. 2013-2017 Stratejik Planını hazırlayarak başlayacağımız görev sürecinde tüm üyelerimizin en iyi şekilde hizmet alması için elimizden gelenin en iyisini başta yönetim olmak üzere tüm personelimizle yapmaya çalışacağız. Seçimde bizleri destekleyen veya diğer adayları destekleyen diye bir düşüncemiz hiçbir şekilde oluşmadı oluşmayacak da. Aksine daha fazla çalışarak, tüm üyelerimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Adnan Saka: “Personel hizmetlerine tarafsızlık içinde devam edecektir”

Seçim sonucunun açıklanmasının ardından personel ile kısa bir görüşme yapan ALTO Başkanı Adnan Saka tüm personelinin odaya gelen üyelere seçimden önce olduğu gibi eşit, saygılı ve çözümcü anlayışla hizmet vermeye devam etmelerini istedi.

Aliağa Ticaret Odası kesinleşmemiş meclis üyeleri: Er Gıda, Akceylan Gıda, Şaban Atalan, Erdem İnşaat, Mariner Makine, Gökdeniz Gemi, Kamer Karaman, Ekrem Toker, Süleyman Mutlu, Levent Ticaret, Erdoğan İnşaat, Ege Hakan Plastik, Satur Turizm, Dönmez Turizm, Merter Ltd. Şti., Asyol Ltd. Şti., Ege İzmir Geri Kazanım, Yüksel Tezcan, Ülfet özel Eğitim, Cengiz Özgan, AFS Makine, Ezgi Hidrolik, Saka Beton, Abbas Gidici, Koray Örnek, Bilim Kimya, Erme Taşımacılık, Aliağa Vinç.

Haber Fotoğrafları:

Adnan Saka – Müjdat Bıçakçı – Cem oğuz

Adnan Saka oy kullanırken

Seçim sonu toplu

Personel ile Adnan Saka toplu foto