Türk Konseyi İş Forumu

30.01.2014

TOBB’dan yazıda, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Türkiye’nin üyesi bulunduğu Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi)’nin anılan ülkelerin Cumhurbaşkanlarının inisiyatifi ile kurulduğu günden bu yana, ekonomik ve kültürel alanlar başta olmak üzere çalışmalarını aktif olarak sürdürdüğü bildirilmektedir.

Üye ülkelerin iş dünyası çatı kuruluşlarının yer aldığı Türk İş Konseyi ‘nin de çalışmalarını sürdürmeye devam ettiği ve ülkemizi söz konusu İş Konseyi’nde TOBB’un temsil ettiği belirtilmektedir.

Bu çerçevede, üye ülkelerde son dönemde yaşayan ekonomik ve ticari gelişmelerin ele alınacağı Türk Konseyi İş Forumu’nun, TOBB ev sahipliğinde, Türk Konseyi Sekretaryası ile işbirliği içerisinde, 19 Şubat 2014 Çarşamba günü, 09:00-17:00 saatleri arasında, TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda (TOBB Plaza Esentepe) gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

İş Forumuna ilişkin program ve katılım forumu TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslar arası İş İmkanları-Yurt İçi Etkinlikler” sayfasında yer almakta olup söz konusu foruma katılmak isteyen üyelerimizin katılım formlarını İngilizce olarak doldurup en geç 3 Şubat 2014 Pazartesi gününe kadar TOBB’a e-posta olarak (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr), iletilmesi gerekmektedir.