Türk Ekonomi Bankası’ndan Odamız Üyelerine Ayrıcalık

Türk Ekonomi Bankası’ndan Odamız Üyelerine Ayrıcalık
13.02.2013
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) Başkanı Adnan Saka üyelerinin rekabet ortamında daha güçlü olması ve yatırımlarında doğan finans ihtiyaçlarını karşılaması için Türk Ekonomi Bankası(TEB) Aliağa Şubesi ile bir protokol imzaladıklarını söyledi.

Adnan Saka:“Finansa erişimi kolaylaştırmaya çalışıyoruz”

İmzalanan protokol ile üyelerinin daha uygun koşullarda ve daha düşük faizlerde bankacılık hizmetlerinden yararlanacağının altını çizen Başkan Saka;”Aliağa bir yatırım bölgesi. Aliağa Organize Sanayi Bölgesi(ALOSBİ) başta her gün yerli, yabancı yeni yatırım projeleri hazırlanıyor, bazı projeler tamamlanıyor. Aliağa büyüyor, hem de oldukça hızlı büyüyor. Böyle bir ortamda üyelerimizin de büyümesi için doğru ve uygun şartlarda elde edilmiş finansa ihtiyacı var. Bu ihtiyacın farkındayız ve dolayısıyla bankalarla diyalogumuzu sıkı tutmaya çalışıyoruz. Bu amaçla TEB Bankası ile bir protokol imzaladık ve üyelerimize finansa erişimleri konusunda yardımcı olmak istedik” dedi.

Aliağa Ticaret Odası üyelerine ayrıcalık

Aliağa Ticaret Odası’nın üyelerine ayrıcalıklı hizmet sunacak olmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden TEB Aliağa Şube Müdürü Mustafa Korkmaz: “Aliağa’ya yatırım yapmak isteyen, firmalarını geliştirmek isteyen yatırımcıların uygun koşullarda hizmetlerimizden yararlanmasını sağlayacağız” dedi.  

Haber Fotoğrafları:

Protokol İmzalanırken